Send dit barn i børnehave med ro i maven

Børnehavetiden er ofte fyldt med masser af leg, mange aktiviteter samt sjov og ballade, som kan foregå både indendørs og udendørs. Med både aktiviteter udendørs og indendørs kræver det ofte, at dit barn har mange ting med i børnehaven. Med mange børn i børnehaven og mange børn med mange ting kan ejendele hurtigt blive væk, hvis ikke der er orden eller et system. Læs med her for at få nogle tips til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at undgå at miste sine ting.

strygemærker kan blive din bedste ven

Med fart over feltet, kan dit barn hurtigt komme til at smide deres varmetrøjer mens de pøler rundt inde i puderummet eller ude på legepladsen. Ofte sker det, at børn glemmer, at de har smidt diverse tøjdele forskellige steder. Det kan også ske at nogle børn har ens tøjdele, der kan gøre det svært at vide, hvilket tøj der tilhører hvem. Med strygemærker kan det måske blive nemmere for dit barn, pædagoger og dig selv at holde styr på hvilket tøj, der tilhører dit barn. På strygemærker kan du indsætte dit barns navn og eventuelt også et billede eller logo, der kan hjælpe dit barn med at genkende deres eget tøj.

Sæt navn på ejendele

I forlængelse af strygemærkerne, kan det være relevant også at nævne nødvendigheden af at markere ejendele såsom tasker, madpakker og legetøj. Hvis dit barn har madpakke med, kan det være en god idé at klistre eller skrive dit barns navn på madpakken, så dit barn og pædagoger ikke forveksler madpakker med hinanden. Nogle gange kan der også være tag-et-stykke-legetøj-med-dag, og det er ikke altid man på forhånd har skrevet navn på sit barns legetøj, men i tilfælde af at legetøj skal udenfor hjemme matriklen, kan det være en god idé at markere, hvem legetøjet tilhører.