Problemer med at få den lille til at sove? Så læs med her

Er I nogle af de mange forældre, som dag ud og dag ind trasker gaden tynd i adskillige timer med en barnevogn, blot for at kunne vende hjem, stadig med en baby, som ligger lysvågen? Går skridttælleren på jeres fitnessure op på vanvittige tal, når I vader rundt i stuen med babyen over armen, mens I laver den samme vuggende bevægelse med armene, for kun at få barnegråd kastet tilbage i ørene? Så skal I måske enten vælge en slyngevugge til barnet, eller voksenudgaven af denne til jer selv, nemlig en massagestol.

En nem og simpel løsning udarbejdet i flot design

Det kan ikke undgås, at man som forældre oplever at ens baby ikke kan eller vil sove, men en måde at lette jeres arbejde på, er ved at købe en slyngevugge fra babynohr. I vil her investere i et lækkert design, som er både enkelt og stilfuldt, hvoraf I ikke kommer til at gå på kompromis med æstetikken i jeres hjem. Det er et stativ, hvori I fastspænder selve slyngen i toppen. Disse fås med motor, så jeres baby hele tiden kan blive vugget og føle sig tryg, helt uden I behøver at tage det med i barnevogn, eller gå hvileløst rundt i hele huset.

Efterligner det trygge miljø i livmoderen

Selve slyngen er designet til at efterligne de bløde og omsluttende rammer, som babyen har oplevet i alt den tid, som den har brugt i livmoderen. En slyngevugge er derfor en god overgangsperiode fra det trygge og aflukkede miljø, som babyen kommer fra, og nu til en helt ny verden fyldt med lyde, indtryk og berøringer, som den aldrig har været vant til. Bevægelserne fra motoren er også designet til at minde om de bevægelser, som babyen har oplevet i livmoderen, når moderen har spankuleret rundt, og gjort hverdagens gøremål.