Inspiration til nyt legetøj i træ til børneværelset

De fleste børn elsker legetøj, og som forældre ønsker man at købe legetøj til sine børn, som ens børn bliver glade for og fremmer barnets udvikling. Der findes et bredt udvalg af legetøj. Du kan læse nærmere her og finde inspiration til trælegetøj.

Legetøj i træ til forskellige aldersgrupper

Legetøj i dette materiale er moderne at have på børneværelset. Legetøjet fås både til de helt små og lidt ældre børn, og der fås derfor et bredt udvalg. I kan få alt fra køkkenudstyr, puslespil eller rullebræt på hjul, når det kommer til legetøj i træ. Legetøj, som er produceret i træ, er ofte farverigt, hvilket bidrager til barnets leg og fantasi. Du kan endda få legetøj til babyer, som styrker deres motorik.

Opbevaring af trælegetøj

Som børnefamilie kender de fleste til, hvordan legetøjet rigtig kommer til at flyde i boligen.

Der findes flere opbevaringsløsninger, som gør det nemmere som børnefamilie at holde styr på børnenes legetøj. En reol giver gode opbevaringsmuligheder på børneværelset. Det kan både være i højere højder eller lavere, hvor barnet selv kan nå legetøjet. En anden mulighed er bedrollers placeret under sengen, hvilket er gode til gemme legetøjet væk, og som gør det nemt for barnet at finde frem.

Fordele ved at vælge legetøj i træ

  • De fleste forældre ved at legetøjet bliver udsat for lidt af hvert. Materialet gør legetøjet yderst holdtbart, og det går derfor ikke nemt i stykker.

  • Legetøjet har en glat overflade og ingen skarpere kanter, og har derfor en høj sikkerhed, som gør det sikkert for barnet at lege med.

  • Netop trælegetøj kan være med til at stimulere barnet og lære barnet om tal, eller hvilke køkkenredskaber, der er i et køkken, idet legetøjet ser realistisk ud. I kan endda lave mad sammen i hver jeres køkken, hvilket barnet formentlig vil finde sjovt og hyggeligt.