Gør dit barn klar til børnehaven

Mange synes at deres børn vokser sig store alt for hurtigt. Det kan føles, som om det var i går, I stod med jeres nyfødte i armene, og pludselig har dit barn sin første dag i vuggestue eller dagpleje, og snart træder de deres første skridt ind i en børnehave.

Børnehave tiden er for flere børn en skøn tid med sjov og leg, hvor de udvikler sig til at blive klar til deres første tid på skolebænken.

Børnehaven kan også være et trygt sted at være med pædagogerne omkring til at passe ens børn. Det kræver dog stadig at dit barn har det rigtige udstyr og påklædning til de mange dage og timer, hvor de er uden de vante ressourcer, som de har derhjemme.

De rigtige sko

Mange børn bruger meget af deres tid i børnehaven på at rende rundt og lege. Meget af denne tid kan også forgå udenfor uanset, hvordan vejret er. Derfor kan det være en god idé at anskaffe nogle termogummistøvler til dit barn. Termogummistøvler kan være et to-i-et fodtøj, som både holder dit barns fødder varme og tørre fra kulde og regn.

Derudover kan også være en god idé med et par almindelige sko til de dage, hvor vejret er godt.

Det rigtige overtøj

Sammen med skoene til de udendørs aktiviteter, kan det være en god idé også at anskaffe det rigtige overtøj. Til vinter kan det være en god idé med en varm vinterjakke eller en flyverdragt, og når det regner, kan det være en god idé med et regntøjssæt, så dit barn hverken fryser eller bliver våd og dermed måske risikerer at blive syg.

Hvis det er ekstra koldt eller koldt indenfor, kan en varm trøje være essentiel, så dit barn har en ekstra trøje at skifte med eller tage udenover det tøj, som de har på.