Vælg den perfekte familieferie til sommer

Når der skal vælges ferie, hvad end det drejer som om påskeferien, sommerferien eller en tredje ferie, så tager man som familie højde for sine børn. Det skal være et sjovt sted at være, det skal være børnevenligt, og der skal ske noget på turen, der kan underholde de små. Dog kan det være svært at beslutte, hvor ferien skal gå til lige netop i år. Derfor er der her samlet 3 gode feriedestinationer, som forhåbentligt kan skabe noget inspiration.

En badeferie til Italien

En tur til Italien er en klassiker, når det kommer til ferie. Men især også et rigtig fint sted at tage hen med småbørn. Fordelen ved at tage til Italien – og især et sted som Lidoen – er, at der kan findes børnevenlige campingpladser med legepladser, stille områder, pools for børn og andre børnevenlige faciliteter. Tilhørende kan man som voksen finde dejlige restauranter, have muligheden for dejlige løbe- og cykelruter, tage til stranden at bade og meget andet.

En tur i Disneyland

Et andet sted, som formodentligt kan falde i rigtig god jord blandt ungerne, er en tur i Disneyland i Paris. Her kan ferien blive spækket med en masse eventyr, sjov og blade samt fantastiske familieminder. Her kan børnene opleve en magisk verden af magi fyldt med oplevelser. Samtidig kan de voksne have muligheden for at opleve de fantastiske seværdigheder, der er i Paris. Den største fordel her er, at der er noget for ethvert familiemedlem, hvad end det drejer sig om store eller små familiemedlemmer.

Naturferie for hele familien

Er i derimod en familie, der værdsætter en tur i naturen eller blandt dyrene, kan en smuk og flot tur til Østrig måske friste. Her er det en fordel som forældre, at turen kan være indholdsrig på lærerige oplevelser for de små, som kan lære noget om dyrene, naturen og landskabet.