Skal du have hund? 3 ting der er gode at have styr på

Går I med overvejelserne om at udvide familien med en lille pelset ven, så er der lige et par ting at overveje og få styr på inden jeres hjem åbnes for den lille nye.

Kend racen, så du kender behovene

Inden du vælger, hvilken hund I skal have ind i familien så husk, at der er stor forskel på de forskellige racer, og det er vigtigt at finde en, som passer til jer for at den trives. Det sker nemlig desværre at flere vægter hundens udseende mere, end de tænker på racens behov. Behovene varierer nemlig, og større hunde og nogle racer har fx brug for længere gåture, så hvis I ikke har tid til de længere ture i en travl hverdag, skal det tages med i overvejelsesprocessen.

Så for at jeres familie kan finde den, som passer bedst til jer for at både hunden og I trives, bør I undersøge racerne for at sikre I har økonomien, tiden i jeres liv og omgivelserne til hundens behov, for at have den de næste mange år.

Find et halsbånd

Når I så har fundet den rigtige hund for jer og har fået den hjem, så skal den selvfølgelig have et hundehalsbånd. Her kan du finde et i alverdens farver og finde et lige til jeres smag, om man er til det meget farverige eller mere neutrale. Derudover kan du også finde et med navnet stående på halsbåndet eller blot i det lille emblem i halsbåndet, så hunden også kan komme hjem igen, hvis det skulle henne den løb væk, og I derfor kan kontaktes.

Hvalpesikkert hjem

Når jeres lille nye familiemedlem skal ind i jeres hjem, er det vigtigt lige at hvalpesikre hjemmet, hvilket betyder at ledninger og andre små genstande lige ryddes afvejen, så de ikke kan bides i, og den dermed får stød.