Fjernelse og forebyggelse af flåtbid

De fleste mennesker har prøvet at blive udsat for bid af flåter eller lopper. Somme tider opdager man ikke flåtbiddet med det samme, da biddet i sig selv ikke gør ondt. Dog kan flåterne imidlertid bærer på smitte, hvorfor det er vigtigt at få dem fjernet, lige så snart de opdages.

Hvorfor er det vigtigt at forebygge?

Mange har prøvet at gå en tur i skoven og efterfølgende opdaget en flåt et sted på kroppen. Det er for det meste ufarligt, men da de små dyr kan være smittebærere af diverse sygdomme, er det essentielt at få flåten fjernet, hvis du er blevet udsat for et bid. Flåtbid kan potentielt være farlige, men kan dog forebygges med det rette produkt. Det er vigtigt at være opmærksom på dette – særligt i visse måneder – hvor der er størst risiko for at blive bidt af en flåt. Særligt i de varme måneder er der større risiko, men det er vigtigt at være opmærksom året rundt, så du er helt sikker. Husdyr kan imidlertid også være bærere af lopper eller flåter, hvorfor du således kan forebygge dette ved hjælp af forskellige midler.

Hvad er mine muligheder?

Der er således forskellige løsninger, hvis du ønsker at forebygge lopper og flåter hos dine husdyr. Disse muligheder kan du tjekke ud online, hvor du ligeledes kan købe flåtfjernere, så du er sikker på at kunne fjerne dyret, hvis du udsættes for et bid. Der er tillige forskellige metoder, man kan tage i brug, hvis man er blevet bidt, hvilket ligeledes forklares grundigt online. Samtidig får du svar på en masse spørgsmål angående flåter – herunder hvorfor de er farlige, hvornår det er sæson, hvordan man kan undgå flåtbid med meget mere. Sidstnævnte er der en løsning på online, da man kan tage forskellige metoder i brug for at undgå de små dyr på kroppen.