Tre seværdigheder i Aalborg, I bare skal besøge

Turen går til Aalborg! Nordjyllands hovedstad, Nordens Paris. En storby der er beskeden i størrelsen men bestemt ikke beskeden i sit omfang af seværdigheder. I stedet kan man drage fordel af, at mange ting ligger i cykel- eller gåafstand fra hinanden, og derfor kan hele familien nå en masse forskellige oplevelser blot på en enkelt dag i Aalborg!

Mangler I inspiration til seværdigheder i Aalborg, så læs med her, hvor I bliver præsenteret for tre, der alle ligger i passende cykelafstand fra hinanden!

Se på dyr i Aalborg

Aalborg Zoo er en stor og spændende zoologisk have, hvor børn og voksne kan blive optaget af de eksotiske dyr, store som små, der nu lever i Aalborg! Det er en hyggelig aktivitet, hvor I kan bruge mange timer på at kigge, spise og lege lidt.

Er I interesseret i at vide, om der sker noget helt særligt, når I besøger Aalborg, kan Ifølge med og holde jer opdaterede på: Aalborg Netavis.

Hvis I ikke er draget af at kigge på dyr, kan I kigge på kunst på Aalborgs kunstmuseum Kunsten – Museum of Modern Art. Det er ikke længe siden, Kunsten var på forsider verden over grundet værket ”Take the money and run”.

Et eksperimenterende center

I kan også tage til det eksperimenterende kultur- og videncenter, der ligger ned til havnen i Aalborg. Utzon Centeret tilbyder en bred vifte af både kultur og eksperimenter. Her kan I både have det sjovt og lære en masse samtidig! Der vil være noget for hele familien i Utzon Centeret.

Når I har brugt dagen på spændende oplevelser, kan I trække ind mod midtbyen, hvor det vrimler med lækre restaurant- og cafémuligheder. Det er nemlig vigtigt både at få stillet den nysgerrig og den rigtige sult!

Der er altså lagt op til en underholdende dag i Aalborg for hele familien!