Hold efterårsferie på et lavt budget

At holde efterårsferie sammen som familie er guld værd. Det er typisk en hyggelig og sjov uge med masser af oplevelser, hvor du kan få et hav af gode stunder sammen med din familie.

Når familien holder ferie sammen, skabes der fantastiske minder, der bliver husket i mange år frem i tiden. Dog kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at holde ferie. Så hvorfor ikke prøve at holde en efterårsferie på et lavt budget?

Find gratis aktiviteter

Særligt i efterårsferien er der mange store byer, der gør en dyd ud af at have en del gratis aktiviteter for børn på programmet. Der er altså tale om aktiviteter, som er interessante for børnene. Men det betyder ikke, at aktiviteterne er kedelige for de voksne. Derfor bør du undersøge, hvad der sker i dit nærområde.

Naturen byder på mange gode oplevelser

Er vejret godt, er det en god idé at tage ud i naturen. Du kan tage hele familien med i skoven eller på stranden. Begge steder byder på mange oplevelser, som I kan nyde godt af.

Har du og børnene eksempelvis selv lavet en drage, inden I tager til stranden, kan I passende prøve, om den virker. I kan også gå rundt og lede efter muslingeskaller og sjove sten.

I skoven kan I kigge på de flotte efterårsblade og måske tage nogle af de flotteste med hjem. Herefter kan I tørre dem og lave smukke efterårsbilleder ud af dem.

Bag boller og mal i en malebog

Sidst men ikke mindst kan du bage boller sammen med børnene, som I spiser, mens I maler i en malebog.